Welke portemonnee past bij mij

Een leren portemonnee is een echte must voor de man en vrouw. We willen ons geld natuurlijk niet laten slingeren en bergen het daarom op in een mooie portemonnee. Zo kunnen we er snel bij tijdens een dag in de stad of tijdens het boodschappen doen. Het verschilt per man en vrouw of je op zoek bent naar een kleine en compacte portemonnee of naar een iets grotere portemonnee. Wat je idee ook is bij RVH Fashion zit jouw perfecte leren portemonnee er altijd tussen!

Wanneer is een kleine leren portemonnee iets voor jou?

Heb je vaak losse pasjes, muntjes en briefgeld in je tas of broekzak. Dan is een kleine leren portemonnee perfect voor jou! Ook is dit formaat portemonnee ideaal om mee te nemen in een tasje of de binnenzak van je jasje. Maar wil je nog wel het overzicht bewaren. Met een kleine leren portemonnee krijg je weer wat overzicht in al jouw zak of tas, dat is wel zo fijn!

Leren portemonnee groot

Vind je het fijn om iedere dag pasjes, muntgeld en briefgeld bij je te dragen? Dan is het natuurlijk handig als je een grotere leren portemonnee aanschaft die ruimte biedt voor al jouw spulletjes. Hierin zitten insteekvakjes speciaal voor je pasjes, een rits vak voor muntgeld en insteekvakken voor je briefgeld. De portemonnee van een groot model is ook niet voor niets een van de meest populaire modellen!

Wanneer is een grote leren portemonnee perfect voor jou?

Maar misschien is dat zo gek nog niet? Heb jij veel te veel pasjes, muntjes en briefgeld rondslingeren en wil je hier graag een overzichtje in? Dan is een grote leren portemonnee perfect voor jou! Je kunt al je pasjes ordenen, je muntgeld in een apart rits vakje stoppen zodat het niet rondslingert door je leren portemonnee en ook nog je briefgeld ordenen hoe jij maar wilt.

Portemonnee Middel model

 Een andere ruime portemonnee, Deze luxe portemonnee Middel model beschikt over meerdere vakken waar jij al je pasjes, briefgeld en muntgeld in kunt opbergen. waardoor je de portemonnee ook stijlvol als kunt dragen!

RFID Portemonnee
Hoe werkt RFID-bescherming?


Skimmen, digitaal zakkenrollen en contactloos roven, het zijn termen die je de afgelopen jaren veelvuldig voorbij hoort komen. Geregeld lees je berichten in de krant of op het nieuws van mensen waarbij hun portemonnee leeg geroofd is, zonder dat ze er erg in hadden.

Hoe werkt digitaal zakkenrollen nou eigenlijk?
We willen we je kort laten zien hoe kinderlijk eenvoudig criminelen in staat zijn geld buit te maken. Het meest kwetsbaar ben je wanneer je (betaal)pasjes los in je jas- of broekzak bewaard. Criminelen kunnen met een draagbaar pinapparaat een bedrag van je rekening af halen door met het pinapparaat dicht bij je te gaan staan. In een drukke metro, tram of bus is dit een fluitje van een cent. Het gaat dan weliswaar om relatief kleine bedragen (bij grote bedragen moet je je pincode invoeren), maar het is toch zonde van je zuur verdiende centen! Het voorkomen van al deze ellende is gelukkig heel eenvoudig. Bewaar je betaalpasjes in een RFID portemonnee.

Leren portemonnees met RFID shoppen RVH Fashion

Al met al is een leren portemonnee echt iets wat iedereen zou moeten hebben! Staat hier jouw perfecte portemonnee nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij alle leren portemonnees!
Kan je nog meer advies gebruiken over welke portemonnee het beste bij jou past? Neem dan contact op met ons, wij helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *